IDCity Leuven

Update: IDCIty Leuven wordt uitgesteld naar het najaar van 2020. Nieuwe datum volgt.

IDCity strijkt in 2020 neer in Leuven!  Dé studentenstad bij uitstek, dat is zeker, maar Leuven is zoveel meer dan dat.  De voorbije jaren onderging de stad een ware facelift en werd een broedplaats voor jong talent en (sociaal) ondernemerschap.  Leuven gelooft in de kracht van jongeren en wil hen begeesteren om samen de stad mee vorm te geven.  De ideale voedingsbodem voor onze wedstrijd!

Ben je tussen de 16 en 25 en woon, studeer of werk jij in Leuven?

Heb je een geweldig idee voor je stad? Cultuur, mobiliteit, liefdadigheid, sport, media, milieu, politiek, … het maakt niet uit op welk domein jouw idee betrekking heeft, zolang het maar leidt tot een betere samenleving.

Schrijf je dan  binnenkort in voor de IDCity dag!

Je idee hoeft nog niet tot in de puntjes uitgewerkt te zijn. Daarvoor komen we samen op de IDCIty dag. Onder begeleiding van een aantal experts werk je je idee verder uit. De dag zelf worden 3 winnende ideeën gekozen door de aanwezigen. Als winnaar ontving je 5000 € en je wordt ook verder begeleid om je project te realiseren.

En: door de samenwerking met Growfunding en MIJNLEUVEN kunnen mogelijk ook andere ideeën het nodige advies krijgen om te worden uitgerold in de stad.

Heb jij een idee? Schrijf je dan binnenkort hier in en we verwachten je in het najaar in in hartje Leuven!